Investiciono srebro

Investiciono srebro je popularan izbor mnogih ulagača u plemenite metale. Ono nastaje u pogonima rafinerija srebra sa svetskim renomeom i do kupaca dolazi u sigurnosnom blister pakovanju sa sertifikatima o kvalitetu koji garantuje Udruženje učesnika tržišta dragocenih metala iz Londona („London Bullion Market Association“ ili „LBMA“). Istražite naš asortiman srebra i odaberite format ulaganja koji vam najviše odgovara.

Srebrne poluge

Spot/Lager Prodajna Cena: 21.247 dinara
Spot/Lager Prodajna Cena: 47.912 dinara
Spot/Lager Prodajna Cena: 690.522 dinara

Investiciono srebro kroz istoriju

Istorija investicionog srebra je duga i bogata. Srebro je tokom vekova bilo vredno sredstvo razmene i čuvanja vrednosti širom sveta. Još od antičkih civilizacija kao što su Feničanska, Grčka i Rimska, srebro se koristilo kao novac.

U srednjem veku, srebrne rude iz Novog sveta doprinele su ekspanziji tržišta srebra u Evropi i Aziji. Tokom kolonijalnog perioda, španski dubloni postali su globalno prihvaćeni. U moderno doba, investiciono srebro u obliku srebrnih poluga i kovanica postalo je popularno među ulagačima kao način zaštite kupovne moći kapitala u kriznim vremenima i diverzifikacije portfelja, čineći srebro ključnom klasom imovine na globalnim tržištima roba.

Investiciono srebro – vredno ulaganje u budućnost

Srebro, plemeniti metal sa bogatom istorijom, pruža raznolike prilike za ulaganje. Ulaganje u srebro, posebno kroz investiciono srebro u obliku srebrnih poluga i novčića, privlači ulagače jer je likvidno, može biti zaštita od visoke inflacije i ima istorijski solidan učinak u kriznim vremenima u poređenju sa ostalim klasama imovine.

Cena srebra po gramu je izrazito povoljna jer zahteva minimalnu obradu, čineći ga atraktivnim izborom za one koji žele očuvati kupovnu moć kapitala i ostvariti stabilan prinos na uložena sredstva.

Takođe, ovaj plemeniti materijal donosi mogućnost raspodele ulaganja. Umesto jednog većeg proizvoda od srebra, možete svoj budžet za ulaganje raspodeliti u više manjih težinskih denominacija. Na primer u više malih srebrnih poluga umesto u jednu veliku.

Investiciono srebro – cena

Investiciono srebro je nakon investicionog zlata najtraženiji plemeniti metal, ali je cena investicionog srebra znatno povoljnija. U našem asortimanu nalaze se različiti srebrni formati za koje se možete odlučiti: srebrne poluge od 100g, srebrne poluge od 10oz, kao i velika srebrna poluga od čak 5kg.

Ako želite da osigurate svoju kupovnu moć i eliminišete rizik druge strane, pogledajte opcije za kupovinu investicionog srebra koje smo vam pripremili i odaberite proizvode koji su u skladu sa vašim ličnim okolnostima.

Lager kupoprodaja investicionog srebra se kod nas obavlja po principu ispostavljanja predračuna, vašeg gotovinskog plaćanja ili uplatom na naš transakcioni račun, kod poslovne banke i naše evidencije uplate, nakon čega sledi isporuka i razmena svih potrebnih transakcionih dokumenata uz punu pažnju na najbolje interese obe strane u kupoprodaji.

Avansna kupoprodaja se obavlja nakon ispostavljanja avansnog računa, dogovorene dinamike vaše uplate (preko računa ili u gotovini), nakon čega sledi isporuka u dogovorenom roku. Avansnim modelom kupoprodaje ostvarujete ubedljivo najpovoljnije cene u Srbiji!

Investiciono srebro – prodaja

U našoj Zlatni Standard internet prodavnici možete izvršiti željene transakcije kada budete spremni. Možete nas i pozvati na +381 (0)11 7709 128 ili +381 (0)63 7709 128 , i porazgovarati sa našim stručnjacima o vašim ličnim okolnostima i optimizaciji ulaganja u plemenite metale. Ne zaboravite da nas pitate za specijalne količinske popuste!

Takođe, bilo da ste tek odlučili da uđete u društvo ulagača u plemenite metale i interesuje vas cena investicionog srebra ili ste iskusni investitor koji razmatra opcije za svoju narednu kupovinu, možete nas posetiti na našem prodajnom mestu i uložiti u visoko likvidan investicioni format. Nalazimo se u centru Beograda, na adresi Balkanska 2.