Poklon za krštenje

Sadržaj

Poklon za krštenje je neizostavan deo ovog posebnog dana u životu svakog pojedinca.

Krštenje označava početak duhovnog puta i često se obeležava velikim slavljem na kojem se porodica i prijatelji prosto takmiče u tome ko će doneti lepši i originalniji dar za krštenje. Jedan od tradicionalno najlepših načina da se izraze ljubav i pažnja jeste kroz tradicionalno darivanje nakita, ali i drugih poklona od plemenitih metala povodom ovog svečanog događaja.

Ukoliko se pitate šta pokloniti za krštenje deteta u nastavku vam predstavljamo neke od sjajnih ideja za poklon za poklon za krštenje koji imaju večnu trajnost.

Šta kupiti za krštenje deteta – ideje za poklon za krštenje u vidu investicionog zlata i dugotrajne vrednosti

Pokloni za krštenje predstavljaju više od običnog dara – oni su simbol ljubavi, zaštite i želja za blagostanjem novorođenčeta. U tom duhu, investiciono zlatozlatne poluge i dukati kao poklon su izvanredan izbor. Ove večne vrednosti ne samo da simbolizuju čistu radost i početak novog života, već i predstavljaju investiciju u budućnost deteta. Sa svakim zlatnikom i dukatom, darujete nešto što može pratiti dete kroz život, podsećajući ga na vašu brigu i podršku.

Izbor poklona za krštenje može biti izazovan, ali kada se odlučite za zlato birate trajnost i vrednost. Ovi pokloni su praktični, ali istovremeno nose bogatu simboliku i tradiciju. Investiciono zlato ne samo da stoji kao zalog za finansijsku sigurnost, već i kao želja za prosperitetom novorođenčeta. Bilo da se odlučite za klasičan zlatnik ili personalizovani dukat, svaki poklon za krštenje iz naše kolekcije je pažljivo odabran da traje zauvek.

Zlatnici za krštenje – univerzalni pokloni za krštenje dečaka ili devojčice

Zlatnici za krštenje su popularan izbor poklona koji se često daruje povodom ovog velikog dana. To su vredni komadi investicionog zlata koji dolaze u različitim dimenzijama i dizajnima i mogu biti tanji ili deblji, manji ili veći, sa raznovrsnim gravurama i slikama. Zlatni dukati su osim za krštenja jednako zastupljeni i kao pokloni za rođenje deteta.

Wiener Philharmoniker 1oz zlatni dukat

Spot/Lager Prodajna Cena: 269.124 dinara
Avansna Prodajna Cena: 268.347 dinara
Otkupna Cena: 260.584 dinara (2.9% niža od Avansne Prodajne Cene)
Saznaj više

Veliki dukat Franc Jozef – četvorostruki

Spot/Lager Prodajna Cena: 123.947 dinara
Avansna Prodajna Cena: 123.145 dinara
Otkupna Cena: 116.730 dinara (5.2% niža od Avansne Prodajne Cene)
Saznaj više

Mali dukat Franc Jozef – jednostruki

Spot/Lager Prodajna Cena: 31.786 dinara
Avansna Prodajna Cena: 31.500 dinara
Otkupna Cena: 29.638 dinara (5.9% niža od Avansne Prodajne Cene)
Saznaj više

Važno je napomenuti i da su zlatni dukati odličan poklon bez obzira na pol – podjednako su prikladni za oba pola. Ovi pokloni za krštenje imaju dugotrajnu vrednost i mogu se čuvati tokom godina, a kasnije se njima može i raspolagati.

Prefinjena elegancija zlatnih pločica – unikatan poklon za krštenje deteta

U našem narodu veruje se da će čisto zlato doneti blagostanje, zdravlje i ljubav ukoliko se daruje voljenim osobama u specijalnim prilikama poput krštenja.

Za razliku od odeće, nakita, knjiga ili kozmetike, zlatna pločica predstavlja autentičan poklon za krštenje trajnije vrednosti.

Zlatne pločice različitih gramatura omogućavaju prilagodljivost u izboru poklona. Manja pločica od 1g može biti idealan poklon za krštenje koji je estetski privlačan i koji će biti čuvan kao uspomenu. S druge strane, pločice većih gramaža mogu predstavljati značajniju i dugotrajniju vrednost. Ove pločice dolaze u sigurnosnom blister pakovanju sa sertifikatima autentičnosti, te kao poklon mogu biti vid ulaganja u budući kapital.

Zlatna pločica za krštenje Zlatni Standard

Spot/Lager Prodajna Cena: 19.820 dinara
Avansna Prodajna Cena: 19.469 dinara
Saznaj više

Argor Heraeus 5g zlatna pločica

Spot/Lager Prodajna Cena: 44.718 dinara
Avansna Prodajna Cena: 44.302 dinara
Otkupna Cena: 42.846 dinara (3.3% niža od Avansne Prodajne Cene)
Saznaj više

C. Hafner 2g zlatna pločica

Spot/Lager Prodajna Cena: 19.219 dinara
Avansna Prodajna Cena: 18.969 dinara
Otkupna Cena: 17.971 dinara (5.3% niža od Avansne Prodajne Cene)
Saznaj više

Argor Heraeus 2g zlatna pločica

Spot/Lager Prodajna Cena: 19.219 dinara
Avansna Prodajna Cena: 18.969 dinara
Otkupna Cena: 17.971 dinara (5.3% niža od Avansne Prodajne Cene)
Saznaj više

The Royal Mint Britannia 1g zlatna pločica

Spot/Lager Prodajna Cena: 9.651 dinara
Saznaj više

U našem širokom asortimanu investicionog zlata možete pronaći zlatne pločice od 1g, 2g, 5g, 10g i 20g, ali i takozvano multi pakovanje. Multipack zlatnih pločica može biti izuzetno vredan poklon za krštenje deteta i odraslih koji se sastoji od čak 10 zlatnih pločica vrhunskog kvaliteta.

Vredan poklon za blistavu budućnost – poluge od zlata

Verovatno se pitate zašto ne biste jednostavno poklonili novac za krštenje? Novac je praktičan poklon, ali kupovinom zlatne poluge darujete prefinjen i autentičan poklon.

Zlatne poluge su simbol izuzetne vrednosti koja služi kao vid zaštite kupovne moći ušteđevine, a izbora za kupovinu je mnogo. Od manjih poluga od 1 unce, do većih gramaža koje predstavljaju značajno ulaganje, ove poluge su savršen poklon za krštenje koji će trajati generacijama. Sjaj i težina zlatnih poluga stvaraju osećaj večne vrednosti.

The Royal Mint Britannia 50 grama zlatna poluga

Spot/Lager Prodajna Cena: 426.803 dinara
Saznaj više

C.Hafner 50g zlatna poluga

Spot/Lager Prodajna Cena: 425.139 dinara
Avansna Prodajna Cena: 425.139 dinara
Otkupna Cena: 415.156 dinara (2.3% niža od Avansne Prodajne Cene)
Saznaj više

Argor Heraeus 50g zlatna poluga

Spot/Lager Prodajna Cena: 425.139 dinara
Avansna Prodajna Cena: 425.139 dinara
Otkupna Cena: 415.156 dinara (2.3% niža od Avansne Prodajne Cene)
Saznaj više

The Royal Mint Britannia 1 unca zlatna poluga

Spot/Lager Prodajna Cena: 6.669.859 dinara
Saznaj više

C.Hafner 1 oz zlatna poluga

Spot/Lager Prodajna Cena: 266.536 dinara
Avansna Prodajna Cena: 266.019 dinara
Otkupna Cena: 256.185 dinara (3.7% niža od Avansne Prodajne Cene)
Saznaj više

Na našim internet stranicama poluge možete poručiti u dimenzijama od 1 unce, 50g, 100g, 250g, 500g i 1000g. Ove poluge, uz LBMA standarde koji garantuju najvišu čistoću zlata i etičku izradu, kao i poreklo iz Švajcarske, Velike Britanije i EU predstavljaju najkvalitetnije poluge na domaćem tržištu i značajan poklon za krštenje bezvremenske vrednosti.

Za koji god od zlatnih proizvoda da se odlučite, ne možete pogrešiti jer zlato ima viševekovnu tradiciju na našim prostorima, a zbog svog sjaja izjednačava se sa sunčevom svetlošću i inspirisalo je mnoge hrišćanske umetnike.

Poklon za krštenje odraslih – razmislite koju poruku želite poslati

Izbor poklona za krštenje odraslih treba pažljivo promisliti, imajući u vidu kako duboku ličnu simboliku tako i praktičnu vrednost

Pored zlata, postoji mnogo drugih poklona koji mogu biti prikladni za krštenje odraslih, odražavajući lične preferencije. Za one koji cene umetnost, ikone ili religiozne slike od renomiranih umetnika mogu obogatiti dom i služiti kao centar za molitvu i meditaciju.

Darujući poklon za krštenje odraslih, bitno je razmisliti o poruci koju želite poslati.

Da li je to podrška u njihovom duhovnom rastu, poštovanje prema odluci koju su doneli, ili želja za njihovim blagostanjem i srećom?

Bez obzira na izbor poklona za krštenje odraslih, važno je da on odražava duboku povezanost i razumevanje između darodavca i primaoca. U tom kontekstu, svaki pažljivo odabran poklon, bilo da je reč o investicionom zlatu ili drugom simboličnom daru, postaje dragocen izraz ljubavi, poštovanja i zajedništva.

Autentični srebrni pokloni za krštenje

Zlato nije jedini plemeniti metal koji možete darovati za krštenje. Srebro je cenjeno zbog svoje lepote, i kao i zlato veoma široko zastupljeno kada je reč o poklonima za krštenje.

U našem asortimanu nalazi se vrhunsko investiciono srebro koje je proizvedeno u rafinerijama svetskog renomea. Srebrne poluge mogu biti zaista prelep i nesvakidašnji, a pre svega vredan poklon za krštenje.

Srebrna poluga 5 kg

Spot/Lager Prodajna Cena: 690.522 dinara
Saznaj više

Srebrna poluga 10 oz

Spot/Lager Prodajna Cena: 47.912 dinara
Saznaj više

Srebrne poluge 100 grama (10X10G)

Spot/Lager Prodajna Cena: 21.247 dinara
Saznaj više

Znajući koliki značaj krštenje ima za svako dete, ali i odraslu osobu, odabirom savršenog poklona za ovu priliku možete ovom svečanom velikom danu dati dodatnu vrednost. Zlatni i srebrni pokloni, kao što su dukati, pločice i poluge su poklon za krštenje s kojim nećete pogrešiti, jer su vekovima unazad predstavljali simbole čistote, vrednosti, blagostanja, ali i zaštite.

Šta god od predloženog da odaberete, ovakvi pokloni će zauvek čuvati uspomenu na ovaj veliki dan i vašu ljubav i podršku.

Gde kupiti poklon za krštenje?

U našoj Zlatni Standard internet prodavnici možete izvršiti željene transakcije kada budete spremni. Možete nas i pozvati na +381 (0)11 7709 128 ili posetiti na našem prodajnom mestu, te odabrati najlepše poklone za krštenje uživo. Nalazimo se u centru Beograda, na adresi Balkanska 2.