Pokloni za rođenje deteta

Sadržaj

Dolazak novog člana u porodicu je čaroban trenutak koji zaslužuje poseban poklon koji će obeležiti ovu srećnu priliku. Rođenje deteta je jedan od najvažnijih događaja u životu svake porodice, a izborom savršenog poklona za ovu priliku možete izraziti svoju radost i podršku roditeljima.

Ukoliko se pitate šta pokloniti za ovu priliku, na ovim stranicama ćemo pokušati da vas inspirišemo. U nastavku vas čekaju najlepši pokloni za rođenje deteta po našem izboru koji će zasigurno biti dragoceni deo uspomena na ovaj radosni trenutak i sa kojima se ne može pogrešiti.

Dukat za rođenje deteta – dragocen simbol početka

Dukat je popularan izbor poklona koji se vekovima unazad daruje novorođenim bebama. Dukati (zlatnici) su vredni komadi investicionog zlata koji dolaze u različitim dimenzijama i dizajnima. Mogu biti tanki ili deblji, manji ili veći, sa raznovrsnim gravurama i slikama.

Dukati su obično ukrašeni različitim slikama i grbovima, a članovi porodice i prijatelji često se odlučuju i za poklanjanje zlatnog dukata sa slikom Svetaca. Međutim, napredak tehnologije omogućava čak i personalizaciju ovih poklona, uključujući detaljne gravure, slike ili ime deteta.

Ovo čini svaki zlatnik jedinstvenim i posebnim.

Zlatnik za rođenje deteta ne samo da je lep poklon već ima i dugotrajnu vrednost, te se često daruje kao svojevrsni vid zaštite kapitala. Zbog toga, mnogi roditelji odluče da, za svoje dete, sačuvaju ove zlatnike kao vrednu uspomenu, a ono kasnije kada odraste može odlučiti na koji će način raspolagati ovim vrednim komadom dragocenog metala.

Wiener Philharmoniker 1oz zlatni dukat

Spot/Lager Prodajna Cena: 269.124 dinara
Avansna Prodajna Cena: 268.347 dinara
Otkupna Cena: 260.584 dinara (2.9% niža od Avansne Prodajne Cene)
Saznaj više

Veliki dukat Franc Jozef - četvorostruki

Spot/Lager Prodajna Cena: 123.947 dinara
Avansna Prodajna Cena: 123.145 dinara
Otkupna Cena: 116.730 dinara (5.2% niža od Avansne Prodajne Cene)
Saznaj više

Mali dukat Franc Jozef - jednostruki

Spot/Lager Prodajna Cena: 31.786 dinara
Avansna Prodajna Cena: 31.500 dinara
Otkupna Cena: 29.638 dinara (5.9% niža od Avansne Prodajne Cene)
Saznaj više

Dukati za poklon mogu biti odličan izbor ne samo za rođenje bebe već i u mnogim drugim prilikama. Na primer, ako tražite savršen poklon za krštenje ili za dečiji rođendan, nećete pogrešiti ukoliko se opredelite za ovaj tradicionalni dar.

Prefinjenost zlatnih pločica – večni dar

Odabrati nekome vredan i trajan poklon za rođenje sina ili ćerke može biti izuzetno izazovan posao. Bilo da kupujete poklon za sestrića, unuka, ili dete bliskog prijatelja, sigurni smo da želite da ovaj poklon bude što trajniji i nežno i intimno podsećanje na vašu bliskost sa porodicom.

Za razliku od mnogih drugih prolaznih poklona, zlatne pločice predstavljaju autentičan dar za rođenje deteta čiji se učinak kroz istoriju pokazao kao solidan način za očuvanje vrednosti u nestabilnim vremenima.

Zlatne pločice dolaze u različitim gramaturama, omogućavajući vam da izaberete onu koja najbolje odgovara vašim željama. Manje pločice od 1g mogu biti idealan poklon za rođenje bebe, estetski privlačan i dragocen. S druge strane, veće pločice predstavljaju ne samo poseban i vredan poklon za rođenje, već i ozbiljniju investiciju.

Na našem sajtu možete pronaći zlatne pločice različitih gramaža. U asortimanu imamo pločice od 1g, 2g, 5g, 10g i 20g.

Zlatna pločica za rođenje Zlatni Standard

Spot/Lager Prodajna Cena: 19.820 dinara
Avansna Prodajna Cena: 19.469 dinara
Saznaj više

Argor Heraeus 5g zlatna pločica

Spot/Lager Prodajna Cena: 44.718 dinara
Avansna Prodajna Cena: 44.302 dinara
Otkupna Cena: 42.846 dinara (3.3% niža od Avansne Prodajne Cene)
Saznaj više

C. Hafner 2g zlatna pločica

Spot/Lager Prodajna Cena: 19.219 dinara
Avansna Prodajna Cena: 18.969 dinara
Otkupna Cena: 17.971 dinara (5.3% niža od Avansne Prodajne Cene)
Saznaj više

Argor Heraeus 2g zlatna pločica

Spot/Lager Prodajna Cena: 19.219 dinara
Avansna Prodajna Cena: 18.969 dinara
Otkupna Cena: 17.971 dinara (5.3% niža od Avansne Prodajne Cene)
Saznaj više

The Royal Mint Britannia 1g zlatna pločica

Spot/Lager Prodajna Cena: 9.651 dinara
Saznaj više

Svaka od njih dolazi u originalnom sigurnosnom pakovanju sa sertifikatima o autentičnosti i finoći, a proizvedene su u Švajcarskoj, Velikoj Britaniji ili EU, od strane rafinerija svetskog renomea.

Ovi prefinjeni pokloni od zlata će zasigurno oduševiti svaku porodicu!

Poluge od zlata – investicija u blistavu budućnost deteta

Zlatne poluge su još jedan sjajan izbor poklona jer predstavljaju simbol izuzetne vrednosti. Razlog za to leži u činjenici da dok vrednost novca može opasti zbog inflacije, zlatne poluge su istorijski zadržavale svoju vrednost. I ne samo to, kroz istoriju se pokazalo da vrednost zlata ima i tendenciju rasta.

Zlatni Standard poluge od zlata dolaze u različitim dimenzijama i težinama, omogućavajući vam da izaberete onu koja najbolje odgovara vašim željama i budžetu.

The Royal Mint Britannia 50 grama zlatna poluga

Spot/Lager Prodajna Cena: 426.803 dinara
Saznaj više

C.Hafner 50g zlatna poluga

Spot/Lager Prodajna Cena: 425.139 dinara
Avansna Prodajna Cena: 425.139 dinara
Otkupna Cena: 415.156 dinara (2.3% niža od Avansne Prodajne Cene)
Saznaj više

Argor Heraeus 50g zlatna poluga

Spot/Lager Prodajna Cena: 425.139 dinara
Avansna Prodajna Cena: 425.139 dinara
Otkupna Cena: 415.156 dinara (2.3% niža od Avansne Prodajne Cene)
Saznaj više

The Royal Mint Britannia 1 unca zlatna poluga

Spot/Lager Prodajna Cena: 6.669.859 dinara
Saznaj više

C.Hafner 1 oz zlatna poluga

Spot/Lager Prodajna Cena: 266.536 dinara
Avansna Prodajna Cena: 266.019 dinara
Otkupna Cena: 256.185 dinara (3.7% niža od Avansne Prodajne Cene)
Saznaj više

Manje poluge od 1 unce mogu biti divan i simboličan poklon za rođenje bebe, a mogu se i se čuvati kao dragocen poklon. Veće gramaže, poput poluga od 50g, 100g, 250g, 500g i 1000g, predstavljaju ozbiljnije ulaganje.

Srebrni pokloni za rođenje deteta – zaštita i vrednost

Srebro je još jedan plemeniti metal koji se često daruje novorođenoj deci. U našem narodu je ova tradicija zastupljena paralelno sa tradicijom darivanja zlata.

Ukoliko želite da kupite originalan, i verovatno neočekivan, poklon za rođenje bebe koji će oduševiti sve prisutne, zašto se ne biste odlučili za srebrnu polugu?

Investiciono srebro koje možete naći u našoj ponudi ima stabilnu vrednost, čineći ga dobrim poklonom za rođenje. Srebrne poluge dolaze u različitim težinskim formatima, a odlikuju ih lep dizajn i elegancija. Možete odabrati multipack pakovanje od čak 10 poluga od po 10g, nešto veću polugu od 10 unci (311 grama) ili se pak odlučiti za značajnu investiciju izborom srebrne poluge od 5 kilograma.

Srebrna poluga 5 kg

Spot/Lager Prodajna Cena: 690.522 dinara
Saznaj više

Srebrna poluga 10 oz

Spot/Lager Prodajna Cena: 47.912 dinara
Saznaj više

Srebrne poluge 100 grama (10X10G)

Spot/Lager Prodajna Cena: 21.247 dinara
Saznaj više

Sve u svemu, ne propustite dragocenu priliku da kroz savršen poklon izrazite svoju radost i podršku roditeljima povodom srećnog događaja. Zlatni i srebrni pokloni, kao što su dukati za rođenje, pločice i poluge, predstavljaju dragocene simbole čistote, vrednosti i blagostanja, ali i ljubavi.

Konačni izbor između ovih prefinjenih darova zavisiće od vaših ličnih želja i namera da izrazite svoju bliskost i ljubav prema novoj članici ili članu porodice. Bez obzira na to koji poklon odaberete, on će zauvek čuvati uspomenu na rođenje deteta i vašu ljubav prema njemu.

Gde kupiti poklon za rođenje?

U našoj Zlatni Standard internet prodavnici možete izvršiti željene transakcije kada budete spremni. Možete nas i pozvati na +381 (0)11 7709 128 ili posetiti na našem prodajnom mestu, te odabrati najlepše poklone za rođenje. Nalazimo se u centru Beograda, na adresi Balkanska 2.